Ontmoet ons tijdens The Green Venture

De zeven toonaangevende bedrijven Mixt Creations, Goedegebuure, Aphrodite Orchidee, Nifem, Houwenplant, Jodeco Glass en Ter Steege, slaan de handen ineen. Een bijzondere samenwerking die een aantrekkelijke mix van aanbod oplevert. Potten, planten, arrangementen, woonitems, trends, inspiratie voor winkelinrichting, en nog veel meer.

The Green Venture vindt plaats van 15 tot en met 28 februari 2021 in de moderne sfeervolle Gasterij De Kwakel. Deze locatie is ruim opgezet, zowel buiten als binnen. Er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen, en binnen is er aangenaam veel ruimte om rond te lopen, volgens RIVM regels. En het grootste voordeel is: Het is dichtbij onze showroom in Aalsmeer! U kunt uw bezoek dus eenvoudig combineren met een bezoek aan onze showroom. Goed idee!

Maak een afspraak

We werken uitsluitend op afspraak zodat wij u op een veilige vertrouwde manier kunnen helpen. Bovendien ontvangt u op deze manier de aandacht die u verdient. Wilt u een bezoek brengen aan The Green Venture en/of onze showroom in Aalsmeer? Neem dan contact met ons op zodat we een persoonlijke afspraak kunnen inplannen.

Bel naar ons kantoor in Aalsmeer : 0297 32 11 44

Of mail accountmanager Jeroen Duinker : jeroend@tersteege.nl