Thema’s voor 2019

Gepubliceerd op: 22 augustus 2018

Ieder jaar creëren we jaarlijkse thema’s gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen. Deze thema’s zijn de basis voor al onze uitingen, producten en winkelpresentaties. Ze dienen als een gids en inspiratie voor zowel ons als onze retailers. Thema’s bevorderen de winkel ervaring, consumenten ontvangen graag ideeën en inspiratie op deze manier. De thema’s voor 2019 zijn ”Green Energy”, ”Exotic Chic” en ”Tropical Botanic”.

Green Energy

 

We zijn op zoek naar contact met de natuur. We snakken naar meer en positieve energie. Green Energy is een zonnig thema met feelgood kleuren zoals limoen, geel en groen. Hier en daar vind je blauw- en grijstinten terug als accenten in de potten en accessoires.

Het is een uitbundig botanisch thema met tropische planten, opgewekte bloemenprints, een tintje Mediterranée en veel functionele decoratie. Speelse combinaties die we terugzien zijn keramische potten met vetplanten, manden met citrusboompjes en origineel gevormde potten met verrassende structuren. Green Energy is een beweeglijk en levenslustig thema dat ons instant energy verzorgt.

Exotic Chic

 

Het Exotic Chic thema speelt zich af bij een exotische vijver met overdadig groen van waterplanten, grote bladeren en monstera. Rondom de vijver bepalen sierlijke varens en waterdieren zoals vogels en insecten de sfeer. De accentkleuren roze en oranjetinten komen van de natuurlijke sprekende kleuren van waterlelies, Japanse koikarpers en libellen. We zien ook bruin- en zwarttinten terug die voor diepte en een smaakvolle finish zorgen. Een zeer rijk en weelderig thema waarin veel gebeurt.

Nieuw is het eigentijdse kleurgebruik op keramiek met elegante kleuroverloop. Het zijn de stijlvolle, duurzame materialen als keramiek en gevlochten zeegras die in dit thema het natuurschoon accentueren.

Fresh Happiness

 

Fresh Happiness speelt in op de toenemende vraag naar rust, buitenleven en ambiance in ons moderne leven. We willen het landelijke gevoel op een subtiele manier in ons interieur terugzien, met een romantische, goed georganiseerde basis. We gebruiken subtiele kleuren als basis. Accenten komen van diepere tinten ontleend aan vlinders en bloemen.

Het is een lieflijk concept waar lichte poederkleuren, handgemaakte potten en metalen items in het oog springen. Fresh Happiness combineert de soberheid van het country life met het comfort van het moderne leven en speelt op een stijlvolle manier met materialen en kleuren.