Thuis is belangrijker dan ooit

Na een jaar vol tumult en verandering, hebben we nu echt behoefte aan ontspanning en sfeer. We zijn veel thuis, werken thuis, en zijn meer op onszelf. Hierdoor zijn we ons thuis belangrijker gaan vinden dan ooit. Daarbij brengen we meer tijd in de natuur door dan eerder, veel meer. De natuur blijkt onze grootste attractie. We genieten er volop van buiten zijn, het werkt ontspannend en verslavend! Dat willen we thuis ook.

Dat planten het hart van het grote publiek hebben veroverd, was allang duidelijk. We zien dat de kennis over planten stijgt, en daarbij ook de interesse in de juiste producten. Een bloempot moet passen bij de plant, maar ook bij de unieke leef- en woonstijl van de consument. Zowel binnen als buiten zien we dat groen een vaste plek krijgt, op geheel eigen wijze.

De tuin als oase van stijl

We genieten volop van onze tuin. Of het nu een balkon, serre of hectaregrote tuin is, het is dit jaar de eigen buitenruimte die een nieuwe betekenis krijgt voor de consument. Opladen, daar draait het om.

Hideaway

We trekken ons terug in onze eigen buitenruimte. Terug naar wat echt belangrijk is, de primaire behoefte van veiligheid en jezelf kunnen uiten. Omringd met planten en potten in jouw unieke stijl, is het een gevoel van echt thuiskomen. We zien dit sterk terug in onze 2021 keramiek collectie waar primaire kleuren een hoofdrol hebben. Rode, blauwe en gele potten aangekleed met vrolijke bloeiende planten. Extra grote potten als statement piece, die de tuin moeiteloos karakter geven.

Staycation

Vakantie rondom huis is het nieuwe normaal.  We ontdekken de eigen regio, en als we thuiskomen ontspannen we in eigen tuin. Want als wij niet naar de Middellandse Zee kunnen, halen we de Mediterrane sfeer toch gewoon hierheen? Potten in terra-tinten met een aantrekkelijke matte finish. Kenmerkende ribbels en potvoeten knipogen naar de Côte d’Azur. Grote en kleine terracotta potten, aangekleed met een cactus, Ficus en olijf, brengen de tuin probleemloos in Mediterrane sfeer. Tenslotte schijnt bij ons de zon ook.

Het interieur als spiegel

Meer tijd thuis doorbrengen, en vaker alleen zijn, zorgt globaal voor een vergroot bewustzijn. We weten beter wie we zijn, wat we belangrijk vinden, en wat we mooi vinden. Afgelopen jaar hebben we onze persoonlijke stijl ontdekt. Ons interieur weerspiegelt dit, we gaan verschillende kanten op, en laten geen ruimte onbenut.

East meets West

Het bezoeken van andere landen, of zomaar even bij iemand op bezoek gaan. Spontaan samenzijn, reizen, en het gevoel wat daarbij hoort. Dat plaatsen we graag op de voorgrond. Hoe iets gemaakt is, en waarvan, vinden we belangrijk. We gaan voor kwalitatief goede producten, veelal traditioneel vervaardigd. We zien aardetinten zoals camel, cognac, cement en terra. Groene bladplanten in handgemaakte bloempotten met wereldse motieven. Een enkele lelie in een traditioneel geblazen bloemvaas. Handgevlochten manden van zeegras, gecombineerd met een grote basic bloempot met je lievelingsplant.

Thuiswerkplek

Een groot gedeelte van de mensen dat thuis is gaan werken, verwacht dat te blijven doen. We investeren graag in een prettige, productieve thuiswerkplek. De voordelen van planten hoeven we niet op te sommen, ze zijn onmisbaar. We slepen met liefde nog wat extra planten naar binnen, want hoe meer planten hoe beter het werkresultaat. We gaan voor tijdloos, maar dan wel met een modern gevoel. Een zwarte Cresta met een Strelizia of Kentiapalm, is een absolute must voor iedere thuiswerkplek. Als er geen plek meer op de vloer is, dan hangen we graag wat planten op in stoere hangpotten. Daar is altijd plek voor. Tja, ze zijn ook gezellig die groene vrienden, net collega’s. Deze planten moeten allemaal wel verzorgd worden. En daarbij krijgt men graag wat hulp van bloempotten met ingebouwd reservoir. Zeker voor hangplanten is dit een uitkomst!

Welkom in Wonderland

Een vleugje Moulin Rouge met flamboyante kleuren en retro designs. Want we willen ook een beetje terug naar ‘toen’. Met een voorkeur voor spannende materialen en kwaliteit kiezen we voor metaal, glas en glanzend keramiek, met een luxueuze afwerking. En dan het liefst extra groot, want onze planten zijn gegroeid. Van hoog glimmende metalen plantenpotten, vintage gele en roze bloempotten tot jade-groene bloemvazen. We combineren en creëren ons eigen wonderland.

Een groen, comfortabel thuis

Het is duidelijk. We verlangen naar een groen, comfortabel thuis. Een plek waar we helemaal onszelf kunnen zijn. Waar een vertrouwde eigen stijl zorgt voor warmte en comfort. Wij helpen je graag met het creëren van een heerlijk en persoonlijk thuis. We laten de wereld graag kennismaken met ons sfeervolle assortiment.