Art Of Change

‘I’m unique, perfectly imperfect!’

De laatste jaren leerden we tradities en vakmanschap opnieuw waarderen. Deze trend zetten we voort in een nieuw jasje. We maken nieuwe tradities en zetten onze creativiteit in. Zo komt onze authenticiteit naar de voorgrond. Want ieder mens is uniek, en daar hoort een unieke stijl bij. We creëren een uniek huis en een unieke tuin, die echt en alleen bij ons passen. We zijn gek op spullen met een handgemaakt uiterlijk. Imperfecties, onregelmatigheden en foutjes spreken ons aan. Geen mens is hetzelfde, en geen product is hetzelfde. Er is nog een dieperliggende reden om te kiezen voor producten met een handgemaakte uitstraling. Perfectie is uit, we willen juist die foutjes zien. Naden, deuken, imperfecties, het mag! Dit is uiteraard een spiegel op onszelf. Wij zijn ook niet perfect, en dat mag gezien worden.

Imperfect – Warm – Authentiek – Handwerk – Charme – Gezellig

In mijn sympathieke cultuur van unieke vondsten en authentieke statements, met intuïtie en traditie als stimulans, verleid ik je met hartverwarmende tinten en ongekende charme.

Ontmoet de Change Artist

De ‘Change Artist’ is van nature een standvastig type met perfectionistische trekjes. Het boek van Brené Brown; De moed van imperfectie, moedigt hem aan om perfectionisme te laten varen, stress als leefstijl los te laten en creativiteit de ruimte te geven. Een nieuw gevonden vertrouwen in zijn eigen intuïtie vormt de basis van de interieur- en tuininrichting. Hij geniet van comfort maar betrouwbaarheid en degelijkheid vindt hij belangrijker.

Tegenwoordig staat hij op met de affirmatie: ‘Ik ben uniek, perfect onvolmaakt.’ Inmiddels heeft hij de kunst van verandering onder de knie, en dat laat hij maar wat graag merken. De doelbewust gezellige woonstijl onderstreept dit. Ga je op bezoek bij dit type, pas dan op. De Change Artist heeft enorme overtuigingskracht. Hij is net zo charmant als zijn woonstijl. Voor je het weet staat ook jouw huis vol met handwerk in hartverwarmende tinten.

Zo ziet het interieur eruit

Het Art of Change interieur is ongeëvenaard persoonlijk met een warme uitstraling. Eigenzinnig en toch chic, gevuld met zowel snuisterijen van dagjes uit als stoere statements. Een metalen tafel met houten poten, een asymmetrisch potje op voet, een plant in een grote mand. In dit huis kan eigenlijk alles, zolang het aan twee voorwaarden voldoet. Ten eerste moet het product iets authentieks hebben, zoals een handgemaakt uiterlijk of bijzonder verhaal. Ten tweede moet het samensmelten in het geheel. De kleurkeuze is hierbij doorslaggevend. Want in deze eclectische mix van vondsten en statements, zijn het de bruin-, oker- en roodtinten die de boel bij elkaar houden.

Zo ziet de tuin eruit

Geen product is hetzelfde, en dat mag gezien worden. Zo komt authenticiteit naar de voorgrond. De Art of Change stijl creëert een unieke huis met tuin. We zien producten met een handgemaakt uiterlijk, met deukjes en oneffenheden. Dat een product degelijk en betrouwbaar is, vindt de Change Artist belangrijk, maar als een product een verhaal meebrengt is dat echt winst. Cultuur en tradities hebben een enorme aantrekkingskracht op dit type. Potterie met overduidelijk hand bewerkte structuur is de hit. Donkerbruin cement waarin de onbewerkte structuur iedere pot een eigen look geeft. Groot, sympathiek gevormd aluminium met Marrakesh motief. Cilindervormig keramiek met kunstige dripe-glaze. Weldadige kleuren afgeleid van bruin en oker. Maar ook eco-vriendelijk kunststof in warm groen en rood.

Trendkamer in de showroom

In onze showrooms kunt u de trends voor 2023 pas echt beleven! Voor de Art Of Change trend hebben we een restaurant nagebouwd die model staat voor sympathie en traditie. Met gedekte tafels, een garderobe,  sfeervolle arrangementen en meer wat super goed bij deze stijl past. Deze trendkamer fungeert als 4d moodboard en als inspiratie voo uw winkel. We heten u van harte welkom in onze showrooms!