Mind Full Color

‘Bursting out of my bubble’

Niet langer maken we ons zorgen over dingen die er niet toe doen. We zien in dat de meeste problemen door onszelf worden gecreëerd. Onze geest verruimt en verscherpt. We leren dankbaar te zijn voor wat we hebben. Juist door die dankbaarheid kunnen we nog meer genieten. We zijn het waard! We barsten uit onze bubble om trots te laten zien wie we echt zijn. Dat doen we met luxe materialen en stoere, opvallende kleuren. Deze vrijzinnige aanpak straalt kracht en energie uit. Dat werkt verslavend. Iedereen verlangt naar een vrijmoedig leven, waarin zonder angst de ware aard kan worden uitgedragen. Kleuren helpen bij het uitdrukken van emoties, en ze ondersteunen onze identiteit.

Kleurrijk – Luxe – Trots – Moedig – Intens – Creatief

Passioneel gedreven door luxe en grafisch design, verraad ik op zelfbewuste wijze, dankbaar geïnspireerd door de krachtige invloed van kleur en contrast, wie ik werkelijk ben.

Ontmoet de Mindful Colorist

Deze ‘Mindful Colorist’ is een echte enthousiasteling. Dat enthousiasme uit hij niet met woorden maar daden. Terwijl hij uit zijn eigen bubbel barst, kleurt hij zijn huis en leven. Het boek van Jean-Gabriel Causse, De verbazingwekkende invloed van kleuren, had van zijn hand kunnen komen. Hij heeft een zwak voor luxe en grafisch design. Dit resulteert in een industriële woonstijl met kwajongensachtige uitstraling. Zijn huis is onmiskenbaar rijk van kleur en karakter. Dat is een contrast op zijn kalme persoonlijkheid, hij is juist geaard en beheerst. Bewust geniet hij van ieder moment zonder zich te laten opjagen door anderen. Hij straalt vertrouwen uit, en is een kei in luisteren. Hij hoeft geen moeite te doen om zijn persoonlijke avontuur te delen. Het huis en tuin vertellen het verhaal voor hem. Deze modern creatieve aanpak werkt aanstekelijk, en inspireert familie en vrienden om ook uit hun bubble te barsten.

Zo ziet het interieur eruit

Na een tijd in eigen bubbel te hebben geleefd, is de Mindful Colorist klaar om te vliegen. Hij heeft geleerd vanuit zijn hart te leven. Zelfbewust, met de focus op wat echt belangrijk is. Nu kruipt hij uit zijn schulp om trots te laten zien wie hij werkelijk is. Dat doet hij als een type influencer, in vol ornaat, met alles erop en eraan. Niet met woorden, maar met dappere keuzes op het gebied van kleur, materiaal en design. Met luxe materialen zoals glas en geglazuurd keramiek in lekkere opvallende kleuren. Schalen met exclusieve prints van kunstenaars uit de buurt. Smaakvolle eyecatchers mogen niet ontbreken in deze bonte woonloft met een snufje bling-bling van goud en brons.

Zo ziet de tuin eruit

Deze tuinstijl is sjiek en meedogenloos. Dit type durft wel! Kleur en grootte schrikken hem niet af. Door te kiezen voor doordachte designs zorgt hij voor een evenwichtige uitstraling. Industrieel op z’n kleurrijkst. XL emaille potterie in schitterend groen en blauw. Grote potten van keramiek met grandioos glazuur en grafische kenmerken. Enthousiast gekleurde metalen potten. Zonder twijfel staat ergens een bloempot met goud glimmende toplaag. De productkeuze is ronduit creatief, industrieel en intens. Daar houdt de Mindful Colorist wel van. Hij valt graag op maar het moet wel krachtig en prachtig zijn. Mindful Color tuin is diplomatiek in een bijdehand jasje.

Trendkamer in de showroom

In onze showrooms kunt u de trends voor 2023 pas echt beleven! Voor The Soft Shift trend hebben we een vakantie loft nagebouwd die model staat als veilig cocon. Met bed, badkamer, hangende pot-/plantcombinaties en meer wat super goed bij deze stijl past. Deze trendkamer fungeert als 3d moodboard en als inspiratie voo uw winkel. We heten u van harte welkom in onze showrooms!