The Soft Shift

‘Keep calm and cocoon’

In 2023 zijn persoonlijke ontwikkeling en zelfgroei aan de orde van de dag. Zo’n veranderingsproces kan heftig zijn. Als je hier middenin zit, moet je leren je cool te bewaren. Dat gaat het best in een omgeving die in energie voorziet, zodat je kan groeien en genieten in je eigen tempo. Rustige kleuren die positivisme uitstralen vormen de basis. Als een veilig cocon waarin je je kan ontpoppen tot je beste zelf. Lichte kleuren met een warme finish. Zachte, ruwe oppervlakten en vooral veel natuurlijke elementen.

Kalm – Energie – Cool – Positief – Zacht – Basic

In deze oase van rust, waar natuurlijke elementen en lichte tinten met zachte finish een veilig cocon van positivisme creëren,
geniet en groei ik uit tot de beste versie van mijzelf.

Ontmoet de Soft Shifter

De ‘Soft Shifter’ is een positieve wereldverbeteraar. ‘Blijf kalm en alles komt goed’, is zijn motto. Hij trekt zich graag terug in zijn eigen huis, zijn veilige cocon. Van buitenaf is hij de rust zelve, beheerst en vredig. Het lijkt een teruggetrokken type, maar in werkelijkheid is hij vurig en passioneel. Met name als het gaat over onderwerpen als klimaatverandering en ongelijkheid is hij extreem bevlogen. Hij omringt zich met woonartikelen die zijn standpunt onderstrepen. Niet verrassend is Soft Shifter’s favoriete boek die van Robbie Rogge; Doe elke dag iets om de wereld te verbeteren. Deze geeft hij graag cadeau aan vrienden en familie. Zo brengt hij op slimme verkapte wijze zijn visie over, zonder overheersend te zijn. Dat zelfde slimme kunstje herhaalt hij thuis. Zijn scherpe tong en sterke visie brengt hij op geraffineerde wijze over met zijn keuze voor producten en styling.

Zo ziet het interieur eruit

Deze stijl gebruikt vooral lichte kleuren met een warme finish. Denk aan licht blauw en bruin, en ook prettig roze en vergrijsd jade. Tinten die als een rustgevend nevel over ons heen vallen. Er wordt basic vormgeving gebruikt. Rond of recht, lekker duidelijk. De texturen zijn mat en smooth aangevuld met natuurlijke structuren van mandwerk en onbewerkte klei. Deze designs brengen de focus terug naar de plant en zorgen voor harmonie en rust. Daar houdt de Soft Shifter van. Hij is dol op potten van eco-kunststof, het liefste met drainagesysteem. Niet uit gemak, maar uit liefde voor de plant, zijn favoriete huisgenoot. De stijl is vooral overzichtelijk en een beetje loungy. Uiteraard met hier en daar een typische eyecatcher die de visie van de Soft Shifter onderstreept. Denk aan een traditioneel mondgeblazen vaas met droogbloemen. Een XL Artstone Bola met een Ficusboompje. Of een stang met handgeknoopte macramées, bloempotten van cement en verschillende hangplanten.

Zo ziet de tuin eruit

De Soft Shift tuin heeft Mediterrane kenmerken, vriendelijk gemixt met het Japanse Zen gevoel. We zien terracotta potterie met elegante boompjes zoals de Japanse esdoorn en Perzische slaapboom. Potterie in zachtaardige tinten met matte textuur zijn favoriet. Zoals een grote betonkleurige Concrete pot met olijfboom. Hier en daar durft deze idealist het ook aan om een metalen pot te plaatsen. Met name aluminium spreekt hem aan vanwege het weersbestendige karakter. Uiteraard zien we ook buiten veel eco potterie met drainage. Van hangpotten en balkonbakken tot vazen en bowls. Als het weer het toelaat gaan de planten van binnen ook naar buiten. Dat kan natuurlijk goed met Artstone potten die voorzien zijn van drainagesysteem dat zowel buiten als binnen werkt. De Soft Shift tuin kan bomvol staan met potten en planten, mits in dezelfde designs en kleur, want teveel contrast bezorgt dit consumententype onrust.

Trendkamer in de showroom

In onze showrooms kunt u de trends voor 2023 pas echt beleven! Voor The Soft Shift trend hebben we een vakantie loft nagebouwd die model staat als veilig cocon. Met bed, badkamer, hangende pot-/plantcombinaties en meer wat super goed bij deze stijl past. Deze trendkamer fungeert als 3d moodboard en als inspiratie voo uw winkel. We heten u van harte welkom in onze showrooms!