EFSA trends Fall-Winter 2019-2020

Gepubliceerd op: 25 januari 2019

De herfst / winter van 2019/2020 is een kans om te genieten van een contrasterende keuze aan stijlen en stemmingen. Trendbureau EFSA presenteert vier trends die inspireren.

Te beginnen met de gezellige rustieke Bucolic Ballad, waar handgemaakte accessoires en natuurlijke materialen een grote rol spelen. Vind kleuren en free-flowing extravagantie in de exotische en Bohemian Muse mix. De derde trend, Pastoral Poetry, is waar wazige blauwtinten naast natuurlijk hout nestelen. Ingewikkelde artistieke vormen, geïnspireerd door de natuur, vindt u terug in de Botanical Board, een groene trend die altijd uitkijkt naar de lente.

BUCOLIC BALLAD

De allure van een rustieke, maar toch eigentijdse levensstijl, verfraaid met ambachten en decoraties afgeleid van de rijkdommen van de natuur. Gedroogd gebladerte, bloemen en eetwaren vinden hun plaats in een geordende en functionele omgeving. Authentieke keramiek, met de hand geweven manden en allerlei items gemaakt van wol, flanel, leer en linnen maken het plaatje compleet.

Maak het gezellig met comfort en georganiseerde functionaliteit

Bucolic Ballad ziet een basis van gedroogde plantaardige tonen in combinatie met de afgestudeerde kleuren van veranderende herfstbladeren, afgemaakt met een flits van goud. Een uitnodiging om je te gaan genieten van de winter in de eigen time-to-get-cozy-pallet van de natuur.

MUSE MIX

Een overdaad aan exotische bloemen en vogels creëert een Boheemse wereld, waar herinneringen aan het ontdekken van verre landen de ruimte vullen met mix & match-collecties van kostbare items. Hippy chic invloed brengt een overload aan patronen, franjes en pompons. Tropische kleuren dansen op donkere achtergronden om wintertuinen te creëren die allesbehalve saai zijn.

Exotische bloemen, vogels en dieren beïnvloeden alles

Een basis van tropisch oerwoudgroen wordt afgezet met roze kleuren van een papegaai-verenregenboog en een goud zonnig accent. Dit contrasterend tegen donkere achtergronden brengt het exotische huis voor de winter.

PASTORAL POETRY

Het langzame en natuurlijke tempo van het gelukkige plattelandsleven, waar silhouetten van de kale takken van het seizoen naast elkaar staan met textiel en voorwerpen die herinneren aan de dieren die er nog steeds zijn. Rustieke en toch verfijnde pastorale poëzie is overvloedig met handgemaakte objecten in een gezellige en genereuze sfeer die altijd één is met de natuur.

Verfijnde rustiek zorgt voor een ontspannen en gastvrije sfeer

Een gedempte basis van houtachtig bruin en groen wordt geaccentueerd met indigo en paarsachtige korenbloemblauw en vervolgens afgewerkt met een flits van natuurlijk zilver. Het schema is gestructureerd op houtachtige, rokerige, gepatineerde inspiratie.

BOTANICAL BOARD

In deze hommage aan de stedelijke natuur ontmoet industrieel kunst met liefde voor botanische producten. De belofte van de lente wordt gevierd met handgeschilderde bladeren en glazen terraria, terwijl breisels en keramiek de ingewikkelde vorm van de varen weerspiegelen. Een atelierachtig gevoel geeft nieuwe ruimte voor charmante, maar functionele creativiteit.

Frisse nieuwe groei, zelfs in de diepte van de winter

Een basis van stedelijke grijze en beige tinten wordt geaccentueerd met een gradatie van fris grafisch groen, bekroond met een vleugje platina. Uitkijkend naar de lente, de hele winter door.