Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

Een gloednieuwe collectie gevuld met de mooiste glazen decoratievazen die je ooit hebt gezien. Gemaakt voor de bloemist, gemaakt om te decoreren en inspireren. TS Glass spreekt alle zintuigen aan en biedt het urban luxe leven verfraaiing. Een verrassende collectie traditioneel geblazen eersteklas decoratief glaswerk. Een onmisbare collectie voor de trendy en stijlvolle bloemisterij.

SPECIAAL VOOR DE STIJLVOLLE BLOEMIST

De nieuwe Glass collectie past perfect bij Ter Steege, ze staat voor permanente innovatie en een tijdloze uitstraling. Glas is voor ons een zeer logische nieuwe productgroep, het is de perfecte aanvulling op bloempotten, metaal, servies en mandwerk. Alle items zijn traditioneel geblazen, puur handwerk en stuk voor stuk uniek. We maken veelal gebruik van meerdere kleuren glas waardoor fabelachtige patronen en structuren ontstaan. We hebben gekozen voor de meest populaire vaasvormen, aangevuld met verrassende modellen die de consument intrigeren. We verblijden en verbreden het marktsegment dat van bloemen houdt. Samen spreken we zo een nieuwe omzetgroep aan.

PURE AMBACHT

Glasblazer is een moeilijk beroep waarvoor geduld en aanleg is vereist. TS Glass wordt op de meest traditionele manier vervaardigd. Op holle stokken wordt dik vloeibaar glas verhit en met de juiste regelmaat gedraaid en geblazen tot de gewenste vorm en grootte. Ieder object is werkelijk uniek. Het is een excellente en absoluut schitterende collectie pure ambacht.

TS Glass is duurzaam, zowel in design als in productie. Bovendien is het een 100% natuurlijk product en 100% handwerk. Glas raakt nooit uit de mode!

IN DE WINKEL

Onze collectie is bijzonder in vorm en kleurstelling, TS Glass is niet te vergelijken met andere glas collecties.

TS Glass bloemvazen horen thuis in bloemisterijen en woonwinkels. Ze zorgen voor exclusieve sfeer en luxe decoratie. In de grotere tuincentra voelen ze zich het beste thuis in de bloemenshop van het tuincentrum, maar show ze zeker ook in het indoor gedeelte.

Spreiding zorgt voor een betere zichtbaarheid onder verschillende consumententypes, waaruit meer omzet vloeit.