De Cresta series: indrukwekkend, puur en simpel

TS Collection’s Cresta serie valt op door stijl en eenvoud. Want een goed design is zo min mogelijk design. De met de handgemaakte Cresta collectie heeft door deze filosofie een puur en stijlvol uiterlijk gekregen. Dat deze serie tijdloos is, heeft de tijd al wel bewezen, de serie loopt sinds 2013. Het begon met witte bloempotten en later hoge potten, inmiddels zijn er planters, boten, schalen en ook XL potten verkrijgbaar. Aan het design hoeven we niks te veranderen, wél komen we af en toe met en nieuwe kleur.
Dit jaar introduceren wij Okergeel.

TS Glazed

De TS Glazed collectie kenmerkt zich door een verscheidenheid aan bloempotten en items van sterk keramiek, voorzien van een sublieme glazuurlaag. De Cresta bloempotten worden met de hand en liefde gemaakt in Portugal. Het is een ambachtelijk product gemaakt van hoogwaardige kwaliteit klei. Klei is een natuurproduct dat ademt en poreus is, ook na het glazuren en bakken is een bloempot daarom niet gegarandeerd 100% waterdicht.

Ervaren handwerkers verwerken de klei met de handen tot de juiste vorm en grootte waarna de potten worden gedroogd, voorzien van glazuurlaag en de oven ingaan. Dit traditionele proces zorgt ervoor dat iedere bloempot werkelijk een uniek item is.

Warm okergeel

Okergeel is de kleur van energie en optimisme. Het is een warme kleur die zonder moeite iedere ruimte verlicht met sfeer. Bovendien is okergeel dé kleur van het najaar seizoen 2019/2020.

Okergeel balanceert stijlen en materialen, ze werkt verbindend, zowel in schappenplannen als in sfeerpresentaties. Bij de consument thuis trouwens ook. Het unieke okergeel van de Cresta serie is bovendien speciaal gecreëerd om perfect te blenden met vele andere producten uit ons nieuwe najaarscollectie, waaronder de Green Decorations collectie. Cresta okergeel is alles wat je zoekt in een bloempot; stijlvol, elegant, krachtig, duurzaam en trendy. Een onmisbare serie in de moderne groenwereld.