Aan tafel genieten we samen van de mooiste momenten. We lachen, we luisteren en we delen onze passies. Daar hoort een prachtig servies bij, dat niet alleen past bij jouw eigen stijl maar ook samenvloeit met je bloempotten en woondecoratie. Samen met Sharon de Jager creëerden wij het ultieme ‘mix en match’ servies; Urban Nature.

SHARON EN TER STEEGE

Sharon is een impulsieve creatieve geest die zich laat leiden door haar verbeelding en ervaringen in het dagelijks leven. Als klein meisje leerde ze schilderen van haar oma Neeltje en nog steeds is haar familie is haar grootste inspiratie en drijfveer. Ter Steege en Sharon hebben veel gemeen. Trots zijn op je familie en op wie je bent, daar staan wij voor. Het is onze passie om mooie dingen te maken.

URBAN NATURE servies

Sommige serviezen zijn saai, deze zeker niet! We hebben bewust gekozen voor drie totaal verschillende stijlen die je onbeperkt kan combineren met de zes effen Colour serviezen. Urban Nature is een verzameling waar je niet op uitgekeken raakt, omdat de passie en diepgang ervan af spatten.

PRESENTATIE

Het presenteren van tableware is een vak apart, zeker met de veelzijdigheid van het Urban Nature servies. Om verschillende consumententypen persoonlijk aan te spreken, hebben we gekozen om de serviezen in onze drie trendstijlen te presenteren; Bohemian Blossom, Scandinavian Breeze en Wild Deluxe. Sharon heeft voor iedere stijl een stijlprent geschilderd die terugkomt op het servies. Want zoals ze zelf zegt: ‘De belangrijkste plek op aarde verdient mooie dingen.’ En zo is dat!

Mix en Match

TS Tableware is gemaakt om te mixen en matchen. Het zal je niet verbazen dat de drie serviesstijlen perfect passen in onze collecties potterie en lifestyle items. Hoe verrassend en vernieuwend dit ook is, wij vinden het eigenlijk heel normaal.

Daarom presenteren wij onze tableware lijn zoals je het thuis ook ziet, als onderdeel van het interieur. Kom eens kijken in onze showroom om ideeën op te doen!

Bloempotten, woonaccessoires, planten en bijpassend servies zorgen voor eenheid van lifestyle.

 

Joy & Bird

Bij deze stijl kan het niet uitbundig genoeg zijn dus mix en match er maar op los met alle kleuren die we hebben, niets is teveel. Je eigen festival vibe, Boheems en toch elegant.

Combineer Joy en Bird met zoet roze en paars en je hebt in een handomdraai de perfecte setting voor een feestelijke high tea met sandwiches en alle zoetigheden die je je kan indenken.

Joy en Bird is vrolijk en kleurrijk.

Art & Vital

Frisse blauw- en groentinten brengen het natuurschoon bij je aan tafel. Accentueer de sereniteit met blauw basisservies en voeg aqua toe voor meer diepgang. Een paar roze items zorgen voor zachtheid en maken het geheel milder.

Dit is de perfecte samenstelling voor een biologische lunch met volkoren pasta en een stukje vers gevangen wilde zalm. Als dat geen vrijheid is!

Art en Vital staan voor ontspanning, duurzaamheid en evenwicht.

Rich & Plant

Creëer een warme, weelderig rijke ambiance door deze stijl te combineren met oker en paars basisservies. Met een neutraal crème basisservies leg je het accent op de schilderingen én behoud je rust aan tafel.

Stel je eens voor, een barbecue met een gegrild stukje vlees, knapperig stokbrood en smaakvolle salades. Puur genieten op jouw geheel eigen-wijze.

Rich en Plant zijn een gedurfd duo die garant staan voor een sfeervol contrast.