Groeien & Bloeien in voorjaar 2022

De tuin roept, consumenten zijn er klaar voor. Ze willen niets liever dan met pot en plant aan de slag. We steken de handen weer uit de mouwen, en in de aarde. Dit voorjaar kiezen we voor zachte, aangename kleuren, en we houden graag een beetje rekening met het milieu. Gezelligheid is prioriteit. We zien veel schotels en schalen waarmee we tafel en terras opdoffen. We zien ook eco-mandwerk en van alles voor op het bewuste balkon. Vriendelijke ronde vormgeving en eco-vriendelijkheid spelen de hoofdrol.

Dit zijn de tuintrends

Een ding is duidelijk dit jaar, het gaat allemaal om verantwoord genieten. We willen ontspannen in een groene omgeving met materialen die gerecycled zijn of een natuurlijke oorsprong hebben. Producten die een positieve bijdrage leveren aan klimaat en natuur hebben een streepje voor. Dit zien we terug in deze drie trends:

OPPOTTEN

Het is voorjaar, tijd voor het oppotten en ompoten van planten. Deze vrolijke groeiperiode is het ideale moment om bestaande planten van een grotere pot te voorzien. Ook zaadjes en stekjes kunnen nu in potjes. Lekker met de handen in de aarde! De vingers van de consument worden steeds groener, en de interesse in groen blijft groeien. Bloempotten zijn populairder dan ooit. In tegenstelling tot een plant in de volle grond, kan een plant in pot worden verplaatst. Dat is bij uitstek ideaal voor stekjes en moestuinieren, maar ook praktisch voor alle andere planten. Van binnen naar buiten, van terras naar serre, van schaduw naar zon. Een pot biedt flexibiliteit, en dat is helemaal 2022! Dit jaar gaan we volledig voor verantwoorde potten. Gemaakt van gerecycled plastic. Met drainagesysteem, voor gezonde plantwortels. Lichtgewicht, dus makkelijk te verplaatsen. Praktisch onbreekbaar en met tijdloze designs. Dat is wat duurzaamheid echt inhoudt.

ECO BALCONY

Een vriendelijk balkon, dat is wat we willen. Aangenaam voor de planeet én voor het oog. De consument kleedt het balkon graag aan met potten en balkonbakken in charmante designs gemaakt van verantwoord materiaal. Denk aan de lichtgewicht Cera-Mix en Wik’r balkonbakken van gerecycled plastic. En niet te vergeten de Artstone balkonbakken met plant reddend drainagesysteem en ingebouwd waterreservoir. Dit systeem gaat verspilling tegen van water, planten, plastic én geld. De hedendaagse vormgeving en ruime keuze zorgen ervoor dat er een ideale pot is voor ieder balkon. Nog niet overtuigd? Verras uw klant met de veelzijdigheid van onze balkonrekken. Deze hebben onze designers zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor de balkonbakken van TS Collection én Artstone. Zo kan het dus ook! Bekijk onze selectie met de mooiste producten voor een eco-balkon in voorjaarsstijl.

WIK’R

Wik’r past helemaal bij het voorjaar van 2022. Charmant en praktisch. Deze knusse buitenmanden worden met de hand geknoopt van gerecycled plastic. Ze zijn stevig en sterker dan de traditionele rieten mand. Maar wel net zo gezellig! Wik’r manden zijn de match voor de bewuste consument die helemaal van deze tijd is. De Wik’r collectie bestaat uit tal van aantrekkelijke mandensets. Er zijn verschillende designs in natuurgetrouwe kleuren. Welk design spreekt uw consument het meest aan?