Wij doen ons best om voor je klaar te blijven staan

Gepubliceerd op: 12 maart 2020

Bij Ter Steege willen we ‘Met passie zorgen voor een sfeervol en vertrouwd Thuis.’ In deze onzekere tijd, van het coronavirus, willen we hieraan zo goed mogelijk blijven voldoen, maar wel met gepaste invulling.

Wij doen ons best om voor je klaar te blijven staan

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons terecht kan, juist nu. Daarom proberen we zo goed mogelijk om ons werk te blijven doen. Zo hopen wij die persoonlijke service te kunnen blijven bieden waar wij zo bekend om staan. Wij doen daar samen, met al onze collega’s ontzettend ons best voor. Toch zal het de komende tijd misschien niet altijd helemaal gaan zoals je van ons gewend bent. Daar vragen we dan ook je begrip voor.

Gezondheid staat voorop

Jouw gezondheid en die van ons team zijn het belangrijkste. Daarom hebben we flink wat hygiënemaatregelen getroffen. De richtlijnen van het RIVM zijn daarbij leidend. Wij zijn trots op ons team dat ondanks de veranderingen het beste uit zichzelf haalt. En we zijn trots op jou, onze klant. Dank je wel voor het vertrouwen, in deze gekke tijd.

We willen zeggen tegen iedereen: Pas goed op jezelf en elkaar. Een groene omgeving is gezond! Met een positieve insteek proberen  we samen veilig en sterk door deze tijd heen te komen. Ons team staat altijd voor je klaar!