Merken voor de consument:

  • TS Collection
  • Artstone planter
  • Tableware by Sharon

Wij staan op de Trade Fair

Gepubliceerd op: 15 oktober 2018

Op 7, 8 en 9 november 2018 wordt de Trade Fair Aalsmeer gehouden, een belangrijke beurs waar de internationale handel bij elkaar komt. De Trade Fair  in Aalsmeer wordt voor drie dagen lang omgetoverd tot het epicentrum van de sierteeltsector. Deze bijzondere beurs biedt ruimte voor kwekers van Royal Floraholland, veredelaars en in beperkte mate ook aan leveranciers van toegevoegde waarde producten voor de sierteelt. Er zijn 650 kwekers en 50 veredelaars aanwezig en wij zijn trots dat wij op deze unieke beurs onze vazen en potten mogen presenteren.

Het vakpubliek maakt op deze beurs kennis met de nieuwste producten, trends, ontwikkelingen en innovaties. Het zijn vooral deze noviteiten die voor de Trade Fair een belangrijke publiekstrekker zijn. Voor zowel kwekers als kopers is vernieuwing het middel om onderscheidend te blijven op de internationale markt.

Dat geldt ook voor ons, en daarom komen wij dit jaar met vernieuwende producten die veelal handgemaakt zijn en van duurzame en natuurlijke materialen. Zoals Cresta en Karlijn die in Portugal met de hand en liefde worden gemaakt van duurzaam keramiek. De 100% waterdichte Josh van het merk Artstone, is vervaardigd met gerecycled kunststof.

Wil je ook naar de Trade Fair komen om inspiratie op te doen en de nieuwste ontwikkelingen te volgen? Geef je dan op via de website. Bekijk hieronder een impressie van vorig jaar.