wij werken graag samen

Ons grootste speerpunt is het centraal stellen van onze klant, de retailer. Dat nemen wij heel serieus en dat zie je dan ook overal terug in onze cultuur en interne processen. Van op maat winkelpresentaties en klantspecifieke productlijnen tot vruchtbare samenwerkingen met partnerbedrijven in de groenmarkt. We versterken elkaar door onze producten te combineren. Bijvoorbeeld als wij planten nodig hebben voor een fotoshoot en als een partnerbedrijf potten nodig heeft voor een beurs.

 

Een voorbeeld van een samenwerking

Schoneveld Breeding is een betrokken veredelingsbedrijf, dat past bij ons. Bij Schoneveld maken ze sterke rassen met een hoge sierwaarde en lange houdbaarheid. Iedere serie kent een aantal constante unieke eigenschappen, zoals geschiktheid voor binnen- of buitengebruik of voor een specifiek klimaat.

Zoals de Cyclaam, die wij graag rond Moederdag in het zonnetje wilde zetten in combinatie met Artstone Claire. Daarvoor hebben we een paar mooie foto’s nodig van pot en plant. Een fotoshoot in samenwerking met Schoneveld wordt gepland.

Onze jarenlange samenwerking met Schoneveld Breeding is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wij weten allebei dat mensen planten nodig hebben en dat planten potten nodig hebben.

 

Een bloeiende samenwerking

Zoals je ziet highlighten we niet alleen ons eigen product. Bewust leggen we de nadruk op de Cyclaam en de goede combinatie van plant en pot. We vertellen graag iets over de mooie producten van onze collega bedrijven. Dat is ook wat samenwerken voor ons inhoudt.

Passie voor groen

We werken vanuit een passie voor groen, die we graag overbrengen naar de mensen. Dat is de visie, het gevoel van waaruit wij werken. Wij zoeken de samenwerking in de groenbranche dan ook erg graag op! Samen bereiken we meer en kunnen we onze klanten en de consument van beter advies voorzien.

 

Delen van content

Na zo’n fotoshoot maakt onze designafdeling gerichte content die we inzetten op social media kanalen en de consumentenwebsite. Hier wordt dikwijls een blog of artikel aangehangen.  Al deze content stellen we beschikbaar voor onze klanten. Wij delen graag!

Samen sterker

Samen staan we sterker, en samen is trouwens ook veel leuker! Laten we samen de consument op een aantrekkelijke wijze informeren en inspireren. Neem contact op met Elke van onze marketing afdeling als je ook wilt samenwerken met ons. Mail haar : elker@tersteege.nl